Κηποτεχνία

Υπηρεσίες Gardening

Παρέχονται από έμπειρο προσωπικό:

Prestige Gardening

Κηποτεχνία, συντήρηση και εμπορία ειδών κήπου είναι οι βασικές δραστηριότητες της Prestige Gardening. Με την απαραίτητη τεχνογνωσία και σε άμεση συνεννόηση με τους πελάτες της, μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει και συντηρεί λειτουργικούς και μοντέρνους κήπους που η σωστή και σε βάθος χρόνου συντήρησή τους, διατηρεί το αρχικό μοτίβο τους.

Τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα-σπορά

Ειδικές κατασκευές όπως τοποθέτηση εδαφοκαλυπτικών υλικών (βότσαλο, εμποτισμένο με χρώμα φλοιό πεύκου, τεχνητών πετρών κ.ά.)

Μηνιαία συντήρηση κήπου κατόπιν συνεννόησης (επίσκεψη μία έως τέσσερις φόρες το μήνα)

Φυτοδιακοσμητική μελέτη σε χώρους γραφείων (φυτά εσωτερικού χώρου), βεράντες, μπαλκόνια, ταράτσες (roof gardens ή πράσινες στέγες)

Μελέτη

Το σημαντικότερο στάδιο πριν την κατασκευή ενός κήπου, είναι ο σχεδιασμός του. Η Prestige Gardening, σε κάθε περίπτωση πραγματοποιεί προσεκτική μελέτη και μέτρηση του χώρου, ώστε να γίνει η επιλογή των κατάλληλων φυτών. Ελέγχεται η τοποθεσία, ο προσανατολισμός, το είδος του εδάφους και πραγματοποιείται η βελτίωσή του εάν χρειαστεί. Σε συνεργασία με τον πελάτη γίνονται οι σωστές επιλογές για ένα καλαίσθητο και άρτιο αποτέλεσμα. Εξίσου προνοητικά σχεδιάζεται και το σύστημα ποτίσματος. Προϋπόθεση είναι να μπορεί να καλύψει τις παρούσες ανάγκες του κήπου, αλλά να είναι και ευέλικτο σε μελλοντικές μεταβολές, όπως π.χ. επέκταση του κήπου ή προσθήκη φυτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας!